Logo
Imprimă această pagină

Două adolescente au rămas încarcerate în urma unui accident cu camion

Două adolescente au rămas încarcerate în urma unui accident cu camion

Accidentul rutier s-a produs în jurul orei 17:46, în zona Piatra Craiului. În accident au fost implicate un TIR, în care se afla o persoană și un Jeep Grand Vitara, în care se aflau două adolescente de aproximativ 15, respectiv 17 ani și o femeie de 40 de ani.

Două adolescente încarcerate

„Inspectoratul pentru Situații de Urgență Crișana al Județului Bihor a fost anunțat în jurul orei 17:30 cu privire la producerea unui accident rutier pe DN1, pe Piatra Craiului în care au fost implicate patru persoane, aflate în două autovehicule. Este vorba de o femeie și două minore aflate într-un autoturism de teren și șoferul unui autotren, cele două minore rămânând încarcerate. Pentru salvarea victimelor, la locul producerii accidentului s-au deplasat de urgență trei echipaje de pompieri militari din cadrul Stației Aleșd, cu o autospecială de descarcerare, o autospecială de lucru cu apă și spumă cu modul de descarcerare și cu ambulanța SMURD a subunității, precum și echipajul de Terapie Intensivă Mobilă al SMURD Oradea și un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean. Pompierii militari au descarcerat cele două minore, în vârstă de aproximativ 15, respectiv 17 ani, predându-le echipajelor medicale care le-au acordat îngijirile de specialitate”, a declarat maior ISU Crișana, Camelia Roșca.


Toate victimele din Jeep, transportate la spital
„Atât cele două adolescente care au suferit diferite traumatisme și fracturi cât și femeia în vârstă de 40 de ani, aflată în cod verde medicale au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Clinic Județean Oradea. Șoferul TIR-ului a refuzat transportul la spital”, a mai precizat maiorul Roșca.

Potrivit managerului SAJ Bihor, dr. Liciniu Venter, cele două adolescente au suferit fracturi la mâini și la picioare, iar femeia de 40 de ani a suferit doar câteva contuzii.

Adolescenta de aproximativ 15 ani a suferit fractură de femur, iar cea de aproximativ 17 ani a suferit un traumatism cranio-cerebral și fractură de membru inferior și superior. Femeia de 40 de ani a sufeirt contuzii la membrele superioare și inferioare.

(bihon.ro)

Articole înrudite

Copyright © Tirmagazin.ro. Toate drepturile rezervate.