Marți, 12 Decembrie 2023 - TIRMagazin.ro

VIDEO. Noul Iveco Daily: mai puternic, 100% conectat și mai bun pentru șoferi

• Partea superioară a bordului, pregătită pentru integrarea accesoriilor, este concepută special pentru a-i oferi șoferului confortul suprem, o nouă interfață om-mașină (HMI) cu instrumentar de bord digital complet configurabil de 10.25 inch și o nouă ofertă de infotainment.
• Îmbunătățiri dedicate misiunii, cum ar fi Keyless Entry & Go pentru distribuția urbană și un set complet de servicii care vor duce la un nou nivel de productivitate în afaceri.
• Caracteristici noi de conectivitate centrate pe client, cum ar fi comenzile de la distanță și setări de profil, oferă șoferilor și proprietarilor de flote o eficiență sporită și o experiență prietenoasă.
• Singurul vehicul comercial ușor cu șasiu independent ca al unui camion, care respectă noile cerințe GSR în categoria de 3,5 tone.
• Sisteme noi avansate de asistență a șoferului (ADAS), care depășesc cerințele reglementare cu protecție pentru pietoni și bicicliști / Vulnerable Road User (VRU) și conducere autonomă de nivel 2 / Autonomous Drive Level 2, oferă o experiență de conducere sigură și fără stres.
• Daily este mai sustenabil ca niciodată, oferind întreaga gamă cu energie electrică și confirmând beneficiile motoarelor bio-CNG.

Citeşte mai departe ...

OFICIAL Controalele la frontieră continuă ca și cozile de camioane și în 2024

Europarlamentarul USR, Vlad Gheorghe, acuză Guvernul PSD-PNL că încearcă să deghizeze ”încă un eșec de neiertat” într-un ”succes” pentru România, făcând referire la faptul că Austria s-a arătat dispusă să relaxeze veto-ul la Schengen în cazul României și Bulgariei, astfel încât cele două țări să intre mai întâi cu aeroporturile.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...
Abonează-te la acest feed RSS

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.