Luni, 08 August 2022 - TIRMagazin.ro

Deltamed și MHS Truck & Bus au livrat Centrului de Transfuzie Sanguină al M.Ap.N. primul „Autolaborator pentru recoltare de sânge”

Compania Deltamed, cel mai mare producător din Europa de Est pe segmentul de vehicule pentru intervenții speciale, în parteneriat cu MHS Truck & Bus, unic distribuitor al vehiculelor comerciale MAN în România, au construit și livrat, luna aceasta, primul „Autolaborator pentru donare de sânge” destinat Centrului de Transfuzie Sanguină al Ministerului Apărării Naționale, „Col. Prof. Dr. Nicolae Nestorescu”, aflat în subordinea Direcției Medicale.

Citeşte mai departe ...

904 lei prețul mediu al unei polițe RCA pentru persoane fizice

Piaţa RCA confirmă, după prima jumătate a anului 2022, că a reuşit să depăşească efectele dispariţiei City Insurance, fostul lider din domeniu, arată un raport al Autorităţii de Supraveghere Financiară (ASF). De asemenea, în ceea ce priveşte preţurile RCA, faţă de prima parte a lui 2021, creşterile sunt încă substanţiale, prima medie pentru persoane fizice era de 904 lei la finalul lunii iunie, faţă de 913 lei la finalul lui martie.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...
Abonează-te la acest feed RSS

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.