Marți, 18 Mai 2021 - TIRMagazin.ro

Cetățeni străini ascunşi într-un camion încărcat cu aparatură electronică

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac II au depistat 22 de cetățeni din Siria, Somalia, Egipt și Etiopia care încercau să treacă ilegal frontiera de stat ascunși într-un ansamblu rutier încărcat cu aparatură electronică.

În data de 17.05.2021, în jurul orei 09.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră pe sensul de ieşire din ţară, un cetăţean turc, conducând un ansamblu rutier format din cap tractor şi semiremorcă, ambele înmatriculate în România. Şoferul transporta, conform documentelor de însoţire a mărfii, aparatură electronică pentru o societate comercială din Polonia.

În urma efectuării controlului amănunţit al mijlocului de transport, în interiorul acestuia au fost descoperiţi, ascunşi în compartimentul marfă, 22 de cetăţeni străini.

Persoanele au fost preluate și transportate la sediul sectorului pentru cercetări suplimentare.

În cadrul verificărilor preliminare, polițiștii de frontieră au stabilit că sunt cetățeni din Siria, Somalia, Egipt și Etiopia, cu vârste cuprinse între 15 și 39 de ani.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în vederea stabilirii întregii activități infracționale, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

Taxarea transporturilor de mărfuri pe autostradă se va face în funcție de greutate și distanță

Ministrul Fondurilor Europene, Cristian Ghinea, anunţă că autorităţile intenţionează introducerea unei reforme a taxării transportului de mărfuri pe autostrăzi, ca măsură care are ca scop scăderea gradului de poluare pe termen lung, în vederea accesării de fonduri pentru construirea infrastructurii rutiere prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...
Abonează-te la acest feed RSS

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.