Marți, 19 Ianuarie 2021 - TIRMagazin.ro

VIDEO. Cum arată Pasajul Mogoșoaia de pe Centura București care ar trebui finalizat anul acesta

 

Pasajul de la Mogoșoaia, ce va avea o lungime de circa 800 de metri și va muta actuala Șosea de Centură a Capitalei cu ale sale patru benzi peste giratoriul de la intersecția cu DN1A, ar urma să fie gata până la finalul anului, cel puțin asta a anunțat ministrul Transporturilor Cătălin Drulă. Termenul oficial pentru finalizarea pasajului este aprilie 2022, iar în acest moment șantierul a ajuns în stadiul în care jumătate din grinzi au fost deja ridicate.

Citeşte mai departe ...

Cozi de CAMIOANE la ieşirea din ţară spre Ungaria, la punctele de frontieră Nădlac II, Vărşand şi Petea

Valorile de trafic pentru automarfare sunt ridicate, marţi după-amiază, la ieşirea din ţară spre Ungaria, în special la punctele de frontieră Nădlac II, Vărşand şi Petea, unde timpul de aşteptare este crescut. Poliţia de Frontieră anunţă că s-au suplimentat arterele de control deschise pentru camioane şi personalul care face verificările.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

UNTRR- CONSULTARE PRIVINDE REDUCEREA VÂRSTEI MINIME PENTRU CATEGORIILE C ȘI CE LA 18 ANI

Uniunea Națională a Transportatorilor Rutieri din România (UNTRR) a anunțat ultima zi în care transportatorii români pot participa la consultarea publică CE de evaluare a normelor europene privind permisele de conducere, având oportunitatea de a solicita reducerea vârstei minime la 18 ani pentru permisul categoria C+E - conducător auto transport rutier de mărfuri.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...
Abonează-te la acest feed RSS

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.