Sâmbătă, 29 August 2020 - TIRMagazin.ro

Un camion cu 750 de saci de cărbune a luat foc

Un inceniu a izbucnit în această dimineață la un autocamion (TIR) încarcat cu carbune. Evenimentul s-a petrecut pe drumul european E 85, la aproximativ 4 km de Adjud, către Bacau, în zona parcării Umbrărescu. Conform unor surse, la fața locului intervine un echipaj cu o autospecială cu apă și spumă și un echipaj cu ambulanța SMURD, de la Stația de Pompieri Adjud.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

O mașină a ajuns sub un camion

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN1 Oradea – Cluj Napoca, la kilometrul 588+900 de metri, judeţul Cluj, a avut loc o coliziune frontală între un autoturism şi un autotren.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

Șoferii de camion pot intra în Ungaria. Interdicția se aplică celor pentru care Ungaria e destinația finală

Tranzitul românilor prin Ungaria, respectiv accesul cetățenilor români lucrători transfrontalieri nu vor fi afectate, a dat asigurări ministrul ungar de Eterne Péter Szijjártó, într-o discuție telefonică avută cu Bogdan Aurescu, conform Ministerului Afacerilor Externe (MAE). Cu o zi în urmă, Viktor Orban a anunțat că Ungaria îşi va închide frontierele pentru străini de la 1 septembrie pentru a limita creşterea numărului cazurilor de COVID-19. MAE precizează că aceste reguli se referă la intrarea în Ungaria ca destinație finală a călătoriei.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...
Abonează-te la acest feed RSS

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.