Luni, 22 Iunie 2020 - TIRMagazin.ro

Metroul din Drumul Taberei nu e gata nici anul acesta. Trebuia deschis în 2015

Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, a cerut scuze bucureştenilor, în numele celor 17 miniştri ai Transporturilor, pentru faptul că Magistrala M5 nu va fi gata la data de 30 iunie, precizând că problemele sunt la centrala de ventilaţie şi la staţia de pompare a apei din infiltraţii. Premierul Ludovic Orban nu a avansat un termen când va fi putea fi dat metroul în folosinţă, spunând că atunci când "va fi din punct de vedere tehnic posibil de pus în circulaţie, va fi pus în circulaţie".

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

Pachetul Mobilitate 1 încaieră europarlamentarii români

Eurodeputatul Marian-Jean Marinescu, coordonatorul Grupului PPE în Comisia de Transport și Turism (TRAN) a Parlamentului European, l-a sfătuit pe liderul Grupului Renew Europe, Dacian Cioloș, să-l convingă pe președintele Emmanuel Macron, „patronul Renew”, ca eurodeputații Franței să voteze împotriva controversatului Pachet Mobilitate la votul final din luna iulie. De asemenea, politicianul de la Bruxelles i-a transmis lui Dacian Cioloș că se grăbește să dea lecții guvernului PNL.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

VIDEO. Românul, care și-a omorât părinții și copiii după ce s-a izbit de un camion, a fost eliberat

Emil Ciurar, românul care se afla la volanul mașinii ce a intrat într-un camion la Arezzo, din care a rezultat moartea celor doi copii și a altor doi ocupanți ai mașinii, nu mai este în arest la domiciliu. Accidentul mortal a avut la pe 5 iunie, pe autostrada A 1 din Italia. Potrivit Curții de revizuire din Florența, nu mai există niciun pericol de evadare pentru Emil, românul de treizeci de ani, acuzat de omor.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...
Abonează-te la acest feed RSS

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.