Miercuri, 10 Iunie 2020 - TIRMagazin.ro

VIDEO. Accident rutier grav în care au fost implicate două utilitare. Doi șoferi, încarcerați

Accident rutier grav pe raza localității sucevene Spătărești, marți după-amiază. În evenimentul rutier au fost implicate două autoutilitare și un autoturism.

 

Potrivit lui Alin Găleată, purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, în accident au fost rănite patru persoane. În urma impactului, șoferii celor două autoutilitare au rămas încarcerați.

 

La fața locului au intervenit pompierii militari cu două autospeciale pentru descarcerare și două ambulanțe SMURD (B2 si TIM), cu sprijinul a două echipaje SAJ.

 

Victimele încarcerate au fost extrase. Trei dintre persoanele implicate în accident (șoferii celor două autoutilitare și un pasager din într-una dintre autoutilitare) au fost transportate la spital. Șoferii celor două autoutilitare au fost transportați la UPU Suceava, iar pasagerul la CPU Fălticeni.

Șoferul autoturismului a primit îngrijiri medicale la fața locului, dar a refuzat transportul la spital.

 

În jurul orei 17:10, un bărbat de 43 ani din municipiul Fălticeni, în timp ce conducea autoturismul pe DN 2, în afara localității Spătărești, după o curbă la dreapta, nu a păstrat o distanță suficientă față de autoutilitara condusă de un bărbat de 32 ani din comuna Baia, care circula în fața sa, a frânat și a virat stânga pentru a evita coliziunea cu aceasta, moment în care a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu autoutilitara condusă de un bărbat de 33 ani din comuna Drăgușeni, care circula din sens opus.

 

Din accident a rezultat vătămarea corporală a conducătorilor auto a celor două autoutilitare precum şi a unei femei de 28 ani din comuna Baia, pasager în autoutilitara condusă de bărbatul de 32 de ani, care au fost transportaţi cu ambulanţa la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Conducătorii auto au fost testaţi de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Polițiștii au întocmit în cauză dosar penal.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...
Abonează-te la acest feed RSS

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.