Joi, 14 Mai 2020 - TIRMagazin.ro

OFICIAL. România a ieșit din starea de urgență și a intrat în stare de alertă. Care sunt cele mai importante prevederi

România a iesit la miezul nopții din starea de urgență, după 60 de zile, timp în care au fost suspendate drepturi constituționale și libertăți fundamentale, cum ar fi dreptul la libera circulație. Se instituie starea de alertă, iar odată cu aceasta sunt ridicate o serie de restricții. Deciziile privind măsurile în starea de alertă au fost luate în prima ședință a Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă și vor fi anunțate de autorități începând cu ora 23.15.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

Afacerile din comerţul cu autovehicule şi motociclete, în scădere cu 13,9% în martie

Volumul cifrei de afaceri din comerţul cu autovehicule şi motociclete a coborât pe serie brută cu 13,9% în luna martie din acest an, comparativ cu perioada similară din 2019, tot pe scădere fiind şi volumul cifrei de afaceri pentru serviciile de piaţă prestate populaţiei, cu 40,3%, potrivit datelor publicate joi de Institutul Naţional de Statistică.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

Camioanele, din nou interzise pe DN1 spre Brașov

CNAIR informează că începând cu data de 15.05 2020 reintră în vigoare prevederile Ordinului nr. 647/2016 privind introducerea restricției de circulație pentru vehiculele rutiere cu masa totală maximă autorizată mai mare sau egală cu 7,5 tone, altele decât cele destinate exclusiv transportului de persoane, pe drumul naţional DN1 (E60), sectorul Bucureşti – Ploieşti - Braşov.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...
Abonează-te la acest feed RSS

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.