Luni, 11 Mai 2020 - TIRMagazin.ro

Traficul de mărfuri prin porturile Constanţa, Midia şi Mangalia a crescut în primele patru luni cu 3,31%

Traficul de mărfuri prin porturile Constanţa, Midia şi Mangalia a crescut în primele patru luni cu 3,31%, la 20,46 milioane tone, faţă de anul trecut, a anunţat luni compania naţională Administraţia Porturilor Maritime Constanţa, care precizează că activitatea în porturile maritime româneşti se desfăşoară în parametri normali.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

Premierul Orban: pe unii „i-a durut la bască” și nu au construit autostrăzi

Premierul Ludovic Orban spune că este inadmisibil să nu se construiască niciun milimetru de autostradă între Sibiu şi Piteşti, după ce în 2008 era finalizat studiul de fezabilitate şi fuseseră pregătite documentele de licitaţie. El crede că pe alţii "i-a durut la bască” sau poate nu au avut niciun interes să dezvolte proiectele de infrastructură pentru România.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

CNAIR planifică să termine centura orașului Rădăuți în 10 ani. Are 16 kilometri

COMPANIA NAȚIONALĂ DE ADMINISTRARE A INFRASTRUCTURII RUTIERE S.A., în calitate de Solicitant, a elaborat și depus in data de 30.04.2020 Aplicația de Finanțare pentru proiectul "Centura Municipiului Rădăuți" în vederea obținerii de finanțare nerambursabilă alocată prin Programul Operațional Infrastructura Mare 2014-2020, în cadrul Axei Prioritare 2-Dezvoltarea unui sistem de transport multimodal, de calitate, durabil și eficient, Obiectiv Specific 2.2. Apel de proiecte pentru DEZVOLTAREA INFRASTRUCTURII RUTIERE-proiecte noi de investiții, Operațiunea- Creșterea accesibilității zonelor cu o conectivitate redusă la infrastructura rutieră a TEN-T.

Citeşte mai departe ...

Două săptămâni de restricții de circulație pe DN 22, Râmnicu Sârat – limită județul Brăila

Având in vedere instituirea măsurilor de carantină in localitatea Râmnicelu, județul Buzău, pe o perioadă de 14 zile, in vederea limitării răspândirii virusului SARS-COV-2, CNAIR impreună cu autoritățile competente au instituit restricția traficului rutier pentru autovehiculele cu MTMA mai mare de 7,5 tone pe DN22, intre Râmnicu Sărat – limită județul Brăila ( km.2+800 – km.30+000).

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

Al doilea tronson al Autostrăzii Sibiu - Pitești are constructor

Al doilea tronson de pe autostrada A1 Sibiu - Pitești care va avea constructor este cel de 30,35 km în continuarea actualei A1 București - Pitești și până la Curtea de Argeș. Este vorba despre secțiunea 5 a autostrăzii, iar contractul de aproape 390 de milioane de euro va fi semnat cu Astaldi, după aproape trei ani cât a durat licitația. Pe A1 Sibiu - Pitești se mai lucrează în prezent pe circa 13 km de la Sibiu la Boița.

Citeşte mai departe ...
Abonează-te la acest feed RSS

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.