Miercuri, 22 Aprilie 2020 - TIRMagazin.ro

ÎN PRIMELE TREI LUNI ALE ANULUI S-AU VÂNDUT 1.195 DE CAMIOANE. VEZI CIFRELE FIECĂRUI PRODUCĂTOR

Anul 2020 a demarat cu trei luni consecutive de scădere în România, după ce și în luna martie, consemnăm o scădere a pieței totale, comparativ cu luna similară a anului anterior, de data aceasta ceva mai puternică, respectiv –33,0%. Astfel, după 3 luni din 2020, se înregistrează o scădere generală a pieței auto de 23,8% comparativ cu aceeași perioadă din 2019.

Citeşte mai departe ...

VIDEO. Iohannis: După 15 mai, nu vom prelungi restricţiile privind deplasările individuale

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat miercuri că după 15 mai toată lumea va fi obligată să poarte măşti de protecţie în spaţiile publice închise şi în transportul în comun, măsură valabilă până anul viitor. Preşedintele a subliniat că nu vor fi prelungite restricţiile privind deplasările individuale, vor rămâne în vigoare interdicţiile pentru adunări publice şi alte manifestări.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

O șoferiță de CAMION din Suedia spune cum este gestionată criza de coronavirus în țara ei

Aproape 1.800 de decese, 185 doar în ultimele 24 de ore și peste 15.000 de cazuri a raportat până acum Suedia, țară care a avut o abordare diferită față de restul Europei și nu a intrat în carantină. În schimb, autoritățile s-au bazat pe responsabilitatea locuitorilor, cărora le-au cerut să păstreze distanța socială, să respecte cu strictețe regulile de igienă și să se izoleze dacă au simptome.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

Ministrul de Finanțe: Economia României va ieşi din această criză mai bine decât ne aşteptăm

Ministrul Finanţelor Publice, Florin Cîţu, se arată optimist în ceea ce priveşte revenirea economiei româneşti după perioada de criză sanitară. El spune că multe IMM-uri s-au reorientat la situaţia economică actuală si plătesc taxe, încasările la bugetul de stat luna aceasta fiind puţin sub nivelul aceleiaşi perioade a anului trecut.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...
Abonează-te la acest feed RSS

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.