Joi, 02 Aprilie 2020 - TIRMagazin.ro

ALERTĂ. Opt state din Estul Europei, între care și România, cer sprijin de la UE pentru companiile de transport și amânarea pachetului mobilitate

Opt state membre, între care România și Bulgaria, au solicitat sprijin Uniunii Europene pentru firmele de transport rutier afectate de criza provocată de coronavirus. În afară de asta, acestea au insistat să înceteze activitatea legată de reformarea condițiilor de muncă pentru șoferii de camioane care, în opinia lor, vor înrăutăți și mai mult situația companiilor vulnerabile, transmite Dnevnik, citată de Rador.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

Ministrul Transporturilor, despre valabilitatea licenţelor de traseu pentru transportul intra-judeţean

Ministerul Transporturilor, Infrastructurii şi Comunicaţiilor va veni în şedinţa de Guvern de luni, 6 aprilie, cu o propunere de proiect de ordonanţă de urgenţă pentru reglementarea valabilităţii licenţelor de traseu aferente programului de transport judeţean, a afirmat, joi, ministrul de resort, Lucian Bode, la Palatul Victoria.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

BREAKING. Premierul a cerut noi simplificări pentru transportatori: prin Nădlac II ar putea trece doar camioane

Premierul Ludovic Orban i-a cerut, joi, la începutul ședinței de Guvern, ministrului de Interne să vină cu noi precizări și simplificări pentru transportatori, astfel încât să nu creeze nicio opreliște în desfășurarea transportului de marfă. Marcel Vela a anunțat că va discuta cu omologul maghiar pentru ca la Nădlac II să treacă doar tirurile.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

UNTRR ACUZĂ GUVERNUL DE INDIFERENȚĂ ȘI INCAPACITATE

"Indiferența și incapacitatea Guvernului de a reacționa în mod rapid și real la problemele reale, calicia ASF, a unor firme de asigurare și a unor finanțatori, condamnă România la moarte economică instant", spune Uniunea Națională a Transportatorilor Rutieri din România (UNTRR) într-un comunicat de presă din data de 02 aprilie 2020.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...
Abonează-te la acest feed RSS

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.