Marți, 17 Martie 2020 - TIRMagazin.ro

Ungaria va deschide o rută de tranzit pentru cetăţenii români blocaţi la graniţa austro-ungară, în cursul nopţii de marţi

Ungaria va deschide o rută de tranzit pentru cetăţenii români şi bulgari blocaţi la graniţa austro-ungară, o singură dată în cursul nopţii de marţi, la solicitarea miniştrilor de externe român şi bulgar, a anunţat şeful diplomaţiei de la Budapesta, Peter Szijjarto, pe pagina sa de Facebook, transmit MTI şi Reuters.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

Anunț de ultimă oră al ministrului de Finanțe: cine va fi scutit de plata impozitului pe venit

Ministrul de Finanţe, Florin Cîţu, a declarat, la RFI, că Guvernul analizează eventuala amânare a plăţii impozitului pe venit pentru persoane fizice, pe fondul crizei coronavirusului, dar nu pentru toată lumea, ci doar acolo unde sunt probleme. De asemenea, el a anunţat că luni au fost comandate 36 de milioane de măşti medicale, mănuşi, teste şi chiar două spitale mobile.


"Deja am anunţat câteva măsuri (...). Am prelungit termenul pentru depuneri de declaraţii, atât pentru impozite locale, cât şi pentru declaraţii de venit, atribuţiile ANAF au fost oarecum diluate, controalele se pot face la distanţă, nu mai punem popriri pe conturi, în ceea ce priveşte executarea silită la fel, suntem foarte atenţi, doar acolo unde sunt hotărâri judecătoreşti, continuăm să returnăm TVA-ul”, a spus Cîţu, la RFI.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...
Abonează-te la acest feed RSS

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.