Joi, 23 Ianuarie 2020 - TIRMagazin.ro

UNTRR SOLICITĂ ASF MĂSURI DE CREȘTERE A CONCURENȚEI PE PIAȚA RCA

Uniunea Națională a Transportatorilor Rutieri din România (UNTRR) solicită ca măsura de introducere a unui tarif de referință pentru manoperă la efectuarea reparației prin intermediul unei polițe RCA să fie însoțită de prevederi care să crească concurența pe piața RCA, prin retragerea autorizației de vânzare a asigurărilor de răspundere civilă auto obligatorie RCA acelor companii care nu ating o cotă de piață minimă stabilită pentru acest produs, în decurs de 5 ani de la autorizare.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

Ce bani europeni ar putea să primească România pentru autostrăzi în exercițiul 2021-2027

România ar urma să primească în exercițiul financiar 2021 - 2027 simțitor mai puțin bani pentru infrastructura de transport, potrivit draftului de program operațional pe care țara noastră îl negociază cu oficialii de la Bruxelles. Din banii puțini pe care țara noastră îi va primi, dacă lucrurile rămân așa, o mare parte se vor duce pe proiecte de autostrăzii și căi ferate mai vechi, pe care România nu a reușit să le termine până acum, precum A1 Sibiu - Pitești, și doar o mică parte vor mai ajunge la noi proiecte. Cât și cum are România alocat? Cum se compară, defalcat cu ce am avut până acum? Ce se mai poate schimba? 

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

Fost ministru al Transporturilor a devenit șef al CFR Călători

Decizie de ultim moment. Compania CFR Călători are, de astăzi, un nou director. Fostul ministru al Transporturilor, Dan Costescu, a fost ales directorul general al CFR Călători. Decizia a fost luată în cadrul unei şedinţe a Consiliului de Administraţie (CA) al companiei. Contactat de News.ro, el a precizat că unul dintre obiectivele sale este ca firma de stat să ajungă la un parc activ de peste 1000 de vagoane, de la 850 câte sunt în prezent.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

Autoturism strivit între camion și parapet

Un accident mai puțin obișnuit s-a produs, miercuri dimineața, în Craiova, după ce, din cauza unei neacordări de prioritate, un autoturism a fost efectiv strivit între un TIR și un parapet. Din fericire, nicio persoană nu a fost rănită, însă autoturismul a fost serios avariat.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...
Abonează-te la acest feed RSS

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.