Luni, 20 Ianuarie 2020 - TIRMagazin.ro

Când vom avea autostrada spre munte și Sibiu - Pitești

Guvernul va lua până la finalul lunii ianuarie o decizie cu privire la modul în care va fi construită autostrada Comarnic-Brașov, a declarat premierul Ludovic Orban în cadrul unui interviu acordat HotNews.ro. Orban consideră că trebuie finanțare cu bani de la buget, nu prin parteneriat public-privat (PPP). De asemenea, despre parteneriatul public privat prevăzut pentru autostrada Târgu Mureș- Iași, Orban spune că este o glumă și de aceea va fi depusă cerere de finanțare din fonduri europene a studiului de fezabilitate.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

Polițiștii au verificat 91 de vehicule care făceau transport de persoane. Peste jumătate a fost amendate

Un număr de 49 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 26.000 de lei, au fost date, vineri seară, de poliţiştii Brigăzii Rutiere, în urma unor controale la autovehiculele de transport persoane mai mari de 8+1 locuri. Printre abaterile constatate se numără defecţiuni tehnice şi nerespectarea obligaţiei de a purta centura de siguranţă de către pasageri.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

FOTO. Camion, blocat pe o stradă din Satu Mare

Ghinion curat pentru șoferul unui autotren înmatriculat în străinătate. Acesta a fost dus în eroare de către sistemul de ghidare prin satelit și a ajuns cu TIR-ul tocmai pe strada Mileniului, între Palatul de Justiție și Inspectoratul Județean de Poliție. Totul s-a întâmplat astăzi, în jurul orei 7.30.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...
Abonează-te la acest feed RSS

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.