Miercuri, 09 Ianuarie 2019 - TIRMagazin.ro

UNTRR organizează un protest în fața Reprezentanței Comisiei Europene de la București

Uniunea Națională a Transportatorilor Rutieri din România (UNTRR) organizează în data de 11.01.2019, în intervalul orar 08:30 – 10:30, un protest în fața Reprezentanței Comisiei Europene de la București cu ocazia vizitei Președintelui Comisiei Europene, Jean-Claude Junker, și a Colegiului Comisarilor care vor participa la Ceremonia oficială de lansare a Președinției României la Consiliul Uniunii Europene.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

Ford Trucks concurează la Raliul Dakar, cel mai dificil maraton de off-road din lume

VDR Truck Racing, echipa de raliu sprijinită de Ford Trucks, va concura pentru prima dată în Raliul Dakar din 2019. Două vehicule Ford Trucks din seria Ford Trucks Construction au fost special concepute pentru cea mai dificilă cursă din lume. Acestea vor fi conduse de Yves Rutten și Peter Van Delm, cei doi au concurat pentru prima dată în raliul Dakar în 2009.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

Câți kilometri de autostradă se finalizează anul acesta

Asociaţia Pro Infrastructură susţine că scenariul realist indică 43,28 km noi de autostradă în acest an, iar cel foarte optimist 69,18 km, orice alte afirmaţii fiind "promisiuni pentru naivi, dezinformări grosolane şi minciuni gogonate". Asociaţia contrazice astfel declaraţiile purtătorului de cuvânt al CNAIR Alin Şerbănescu privind finalizarea a 118 kilometri de autostradă în acest an.

Citeşte mai departe ...
Abonează-te la acest feed RSS

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.