Luni, 13 August 2018 - TIRMagazin.ro

Adio metrou între Gara de Nord și aeroport

Lucian Şova, ministrul Transporturilor, a declarat, într-un interviu acordat DC News, că s-a găsit o soluţie viabilă pentru ca legătura feroviară între Gara de Nord şi Aeroportul Otopeni să fie realizată până în anul 2020, atunci când sunt programate a se desfăşura, la Bucureşti, meciuri de la Campionatul European de Fotbal.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

Uluitor. Un tren s-a prăbușit de pe un pod. Conductorul era BEAT

CFR susţine că incidentul din judeţul Dolj, unde mai multe vagoane ale unui tren de marfă încărcat cu produse petroliere au căzut de pe un viaduct, s-a produs dintr-o eroare a mecanicului companiei private căreia îi aparţine garnitura, "prin depăşirea semnalului de circulaţie aflat pe culoarea roşie". Potrivit reprezentaţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dolj, podul este rupt pe o porţiune, iar cinci vagoane sunt căzute în râpa de sub pod, la 20 de metri adâncime, alte trei vagoan efiind în pericol să cadă.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

CNAIR a achiziţionat servicii de întreţinere a drumurilor, în valoare de aproape 6 milioane de euro

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a achiziţionat servicii de întreţinere a drumurilor pentru Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri (DRDP) Braşov, în valoare de 27,6 milioane de lei (5,93 milioane de euro), fără TVA, potrivit unui anunţ publicat pe Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP).

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...
Abonează-te la acest feed RSS

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.