Joi, 19 Iulie 2018 - TIRMagazin.ro

A trecut cu BMW peste un om dar a zis că nu l-a simțit. Judecătorii l-au crezut!

Un tânăr de 32 de ani, din judeţul Vaslui, a scăpat cu o pedeapsă extrem de blândă după ce a comis o serie de infracţiuni rutiere, care au condus la moartea unui om.

Petruţ Brăileanu (32 ani), din Bârlad, a fost trimis în judecată, fiind acuzat că în noaptea de 11 iunie 2017, în timp ce se întorcea de la discotecă, pe raza localităţii Puieşti, a accidentat mortal un bărbat de 47 de ani şi a fugit de la locul faptei. Tânărul se afla sub influenţa băuturilor alcoolice şi nici nu deţinea permis de conducere.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

Patru răniți după ce un camion a lovit o mașină

Patru persoane au fost rănite, joi, într-un accident produs pe drumul naţional 1 A, în judeţul Prahova, unde un autoturism s-a ciocnit de un TIR. Circulaţia rutieră pe drumul care face legătura între Ploieşti şi Braşov şi pe care circulă TIR-urile care urcă spre Valea Prahovei este îngreunată.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

FOTO. Accident dramatic cu o autoutilitară

Trei turişti au fost răniţi joi după amiază într-un accident rutier petrecut în judeţul Constanţa, după ce maşina în care se aflau a fost lovită de o autoutilitară care nu a acordat prioritate. La faţa locului s-a deplasat şi elicopterul SMURD, care a transportat la spital victima aflată în starea cea mai gravă, celelalte două fiind preluate de ambulanţe.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

Se discută, din nou, autostrada Brașov - Comarnic

Premierul Viorica Dăncilă a anunţat joi, la începutul şedinţei de Guvern, că se va discuta, într-o primă lectură, despre realizarea autostrăzii Ploieşti – Comarnic – Braşov, fiind primul proiect în parteneriat public-privat demarat în România. Dăncilă a spus că în luna august vor începe procedurile de atribuire şi dialogul cu investitorii pentru realizarea autostrăzii, care va avea aproximativ 115 kilometri.

Citeşte mai departe ...
Abonează-te la acest feed RSS

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.