Miercuri, 13 Iunie 2018 - TIRMagazin.ro

Un pod pune în pericol viaţa Şoferilor

Pilonul unui pod CFR care lega Câmpina de Poiana Câmpina şi traversează DN 1 se afundă tot mai mult din cauza blocului de sare pe care stă, punând în pericol siguranţa circulaţiei rutiere. Din 2013, circulaţia feroviară a fost oprită, transmite corespondentul MEDIAFAX.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

Accident violent de camion

O persoană şi-a pierdut viaţa, miercuri dimineaţă, după ce autoturismul pe care îl conducea s-a ciocnit violent un TIR care circula din sens opus, pe DN 71Târgovişte -Sinaia, în judeţul Dâmboviţa.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

Aeroportul Otopeni, pericol mortal

Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti (CNAB), care administrează cele două aeroporturi ale Capitalei, va demara miercuri procedurile de redeschidere a pistei 2 (08L-26R) pe întreaga ei lungime, în urma încheierii recepţiei la terminarea lucrărilor.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

Creștere uriașă la vânzarea pentru mașini

Cifra de afaceri din comerţul cu autovehicule şi motociclete a crescut în aprilie cu 16,5%, serie brută, faţă de aceeaşi lună a anului trecut, ritm semnificativ crescut faţă de cel din luna anterioară, în timp ce serviciile prestate populaţiei au avansat cu 7,1%, serie brută, potrivit datelor publicate miercuri de Institutul Naţional de Statistică (INS).

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...
Abonează-te la acest feed RSS

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.