Marți, 22 Mai 2018 - TIRMagazin.ro

FORD TRUCKS BEST DRIVER CHALLENGE

Prima ediție a Ford Trucks Best Driver Challenge se derulează în perioda 15 mai–15 iunie 2018. În cadrul competiției sunt definite două categorii de participare: Transport și Construcții.

Unul dintre principalele avantaje ale vehiculelor comerciale Ford Trucks sunt costurile operaționale poziționate printre cele mai mici din întreaga industrie. Pentru a sublinia o dată în plus acest avantaj, Ford Trucks organizează periodic competiția Ford Trucks Best Driver Challenge – un concurs în care pot fi incluși doar șoferii vehiculelor Ford Trucks achiziționate prin Cefin Trucks.
“Ford Trucks acordă o deosebită atenție șoferilor. Astfel, de la sistemele Lane Departure, Advanced Emergency, cele SMART care echipează motoarele Ecotorq, până la această competiție în care sunt puse în valoare aptitudinile șoferilor, valorizăm cea mai importantă resursă a companiilor care activează în domeniul Transporturi sau Construcții –resursele umane.”, declară Stefano Albarosa, CEO Cefin Trucks.
Singurul criteriul de departajare în cadrul concursului este consumul mediu de combustibil pe kilometru obținut în perioada competiției. Derularea concursului nu presupune eforturi suplimentare față de sarcinile zilnice ale șoferilor și participă la eficientizarea activității lor de zi cu zi. Monitorizarea rezultatelor obținute în concurs se va face prin intermediul Via Truck -soluția profesională de monitorizare și management a flotelor auto prin GPS, sistem oferit de Via Sat.
Premiile puse în concurs sunt 10 vouchere cadou în valoare de 500 de euro pentru primii 5 clasați la cele două categorii ale competiției. Rezultatele înregistrate în competitie (printre care și primii clasați) vor fi comunicate săptămânal pe websiteul companiei www.ford-trucks.ro.
Rezultatele finale vor fi publicate până cel târziu la data de 1 iulie 2018.

Despre Ford Trucks
Vehiculele comerciale Ford Trucks sunt produse de grupul Ford prin joint venture-ul cu Ford Otosan. Investițiile realizate de Ford Motor Company în facilități de producție și de cercetare și dezvoltare au adus azi centrul de producție din Turcia la o capacitate anuală totală de 440.000 unități marca Ford.
6,9 miliarde de dolari cifra de afaceri în 2017, peste 11.500 de angajați, 1.500 de ingineri implicați în activități de cercetare și dezvoltare a gamei de camioane, 1,1 milioane mp acoperiți de facilități de producție, o capacitate de producție anuală de 80.000 motoare Ecotorq, 425.000 vehicule comerciale ușoare ale gamei Ford Transit și 15.000 camioane – iată câteva cifre care sintetizează experiența fabricii Ford.
Cefin Trucks este unic importator al mărcii Ford Trucks în România. Compania este un partener de încredere al transportatorilor, activând de peste 20 de ani în domeniul auto ca furnizor de servicii și produse pentru profesioniștii din lumea transporturilor. Rețeaua de distribuție și asistență tehnică este prezentă în București, Constanța, Brașov, Craiova, Timișoara, Deva, Arad, Bacău, Suceava, Cluj, Oradea și Baia Mare. Pachetul complet de servicii oferite de Cefin Trucks integrează pe lângă serviciile Post Vânzare, oferirea de soluții financiare optimizate, servicii de TradeIn, servicii de BuyBack, servicii de instruire a utilizatorilor și, nu în ultimul rând, servicii telematice.

 

Citeşte mai departe ...

2.700 de CAMIOANE au trecut granița în nici 12 ore

Poliţia de Frontieră anunţă o creştere a numărului de automarfare care se prezintă în punctele de trecere a frontierei pe sensul de ieşire din ţară, la graniţa cu Ungaria. De luni seară, de la ridicarea restricţiilor din Ungaria, şi până marţi dimineaţă, s-au făcut formalităţile pentru peste 2.700 de automarfare.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...
Abonează-te la acest feed RSS

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.