Miercuri, 28 Februarie 2018 - TIRMagazin.ro

Care regiune din România este cea mai săracă

 Regiunea Nord-Est a României se situa în 2016 pe locul patru în clasamentul regiunilor din UE cu cel mai scăzut procent din PIB pe cap de locuitor, înregistrând un scor mai bun doar faţă de trei regiuni din Bulgaria şi una din Franţa, arată datele publicate miercuri de Eurostat. 

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

CFR. Toate liniile de tren sunt DESCHISE

oate magistralele feroviare sunt deschise marţi seară, însă circulaţia pe zece segmente de cale ferată se desfăşoară în condiţii speciale pentru a se evita pericolul de înzăpezire a automotoarelor şi pentru a facilita accesul mijloacelor de intervenţie şi al plugurilor, anunţă CFR SA. Luni seară, sunt anulate în continuare, însă, 120 de trenuri, conform CFR Călători.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

Două autostrăzi și 19 drumuri naționale ÎNCHISE

 Circulaţia rutieră este închisă pe 19 drumuri naţionale din judeţele afectate de viscol şi pe autostrăzile A2 (Bucureşti - Constanţa) şi A4 (Ovidiu - Agigea), iar pe 10 sectoare de drum au fost instituite restricţii pentru autovehiculele de mare tonaj, a anunţat, miercuri, Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR). 

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

Un PASAJ din București deschis în anul 2018

Nodul rutier de la Virtutii (Pasajul Ciurel) este realizat in procent de 58%, se arata intr-un raspuns furnizat de Primaria Capitalei la solicitarea HotNews.ro, iar podul hobanat, fara rampele de acces, este gata in proportie de 85%. "Lucrarile la Penetratia Splaiul Independentei-Ciurel-Autostrada Bucuresti - Pitesti sunt in grafic. Anul acesta se va finaliza Nodul Rutier Virtutii", anunta primarul Gabriela Firea in noiembrie 2017.

Citeşte mai departe ...
Abonează-te la acest feed RSS

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.