Luni, 10 Decembrie 2018 - TIRMagazin.ro

FABULOS. O nouă autostradă a luat-o la vale

Duminică noaptea a avut loc o alunecare de teren pe șantierul Autostrăzii A1, pe tronsonul Lugoj – Deva, a anunțat luni șeful Companiei de Autostrăzi, Narcis Neaga, într-un interviu la DCNews.ro. Este cea de-a doua alunecare în același loc într-o lună și jumătate.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

S-a decis când se va deschide Metroul Drumul Taberei

Magistrala 5 de metrou Drumul Taberei - Eroilor ar putea fi deschisă abia în decembrie 2019, cel puțin așa crede Asociația Pro Infrastructură după ce a fost în vizită pe șantierul metroului. Lucrările la majoritatea stațiilor sunt pe final, iar șinele și instalațiile sunt aproape montate în totalitate. De ce va dura așa mult până la deschidere? Licitația pentru sistemele de siguranță și automatizare încă e blocată în justiție. „După ce lupta contestațiilor se încheie, este nevoie de MINIM 9 luni pentru instalarea, integrarea și testarea echipamentelor și soft-ului de management al traficului”, susține API.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

Ministrul Transporturilor, acuzat că „deturnează” o autostradă ca să treacă prin fața casei lui

Secretarul Comisiei pentru transporturi şi infrastructură din Camera Deptaţilor, liberalul Marius Bodea, susţine că ministrul Transporturilor Lucian Şova aruncă "petarda" autostrăzii Bacău-Braşov din ambiţie, "ca să-i treacă autostrada prin faţa casei lui", dar că prioritară este autostrada Iaşi-Târgu Mureş. Bodea mai susţine că "potentaţii PSD din Bacău" au cumpărat terenuri pe traseul viitoarei autostrăzi în perspectiva exproprierilor şi implicit a despăgubirilor.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...
Abonează-te la acest feed RSS

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.