Marți, 12 Decembrie 2017 - TIRMagazin.ro

Se caută sute de lucrători în INDUSTRIA AUTO

Producătorul german de cabluri pentru industria auto Leoni, cu peste 15.000 de angajaţi în România şi afaceri de 2,9 mld. lei, are disponibile în prezent 173 de locuri de muncă pen­tru fabricile din Arad, Bistriţa şi la punctul de lucru din Beiuş, Bihor, potrivit calculelor ZF făcute pe baza infor­ma­ţiilor existente pe site-urile AJOFM (Agenţia Judeţeană Pen­tru Ocuparea Forţei de Muncă) Arad, Bistriţa-Năsăud şi Bihor.
  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

Industria raportează creșteri spectaculoase

Cifra de afaceri a companiilor din industrie a crescut în octombrie cu 17,2% faţă de aceeaşi lună a anului trecut, în special ca urmare a majorării semnificative a afacerilor din industria extractivă, arată datele publicate marţi de Institutul Naţional de Statistică (INS).

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

OFICIAL: Tarom aproape de prăbușirea definitivă

Condiţiile restrictive aplicate prin lege Companiei Naţionale de Transporturi Aeriene Române Tarom pun societatea în inferioritate concurenţială în raport cu ceilalţi operatori aerieni, acestea produc sincope în gestionarea eficientă a bugetului de venituri şi cheltuieli, existând astfel riscul de agravare a situaţiei sale financiare, arată un proiect de act normativ publicat în dezbatere de acţionarul său majoritar, Ministerul Transporturilor.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

PRĂPĂD. Un CAMION s-a ciocnit cu un autocar

Traficul a fost complet blocat, marţi, pe DN 79 Arad – Oradea, în urma coliziunii dintre un microbuz de pasageri în care se afla doar şoferul şi un autocamion, produsă în localitatea arădeană Andrei Şaguna. În urma impactului, şoferul microbuzului a decedat.

 

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Arad, George Pleşca, un echipaj de descarcerare a intervenit în localitatea Andrei Şaguna, pe DN 79, şosea care leagă municipiile Arad şi Oradea, unde s-au ciocnit un microbuz de persoane şi un autocamion.

În urma impactului, a fost găsit încarcerat şi decedat şoferul microbuzului, care se afla singur în vehicul, în timp ce şoferul autocamionului a suferit răni superficiale.

Conform primelor cercetări desfăşurate la locul accidentului de către poliţişti, şoferul microbuzului nu a păstrat dinstanţa de siguranţă în mers şi a izbit în spate autocamionul.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

ȘOC! Taxele pentru mașinile sub 1.600 cmc CRESC cu 50%

Un grup format din zeci de deputaţi poziţionaţi pe întreg eşichierul politic încearcă să modifice legea privind Codul Fiscal astfel încât impozitele datorate statului de proprietarii de maşini de teren, SUV-uri de lux şi limuzine cu motoare mari să se reducă cu până la 90 la sută.
Reversul medaliei: impozitele datorate de românii care au maşini cu motoare până în 1.600 de centimetri cubi cresc cu aproximativ 50 la sută.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...
Abonează-te la acest feed RSS

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.