Logo
Imprimă această pagină

Daniel Matirjac- şoferul profesionist mort în accidentul cu 3 camioane de la Răducăneni Recomandat

Daniel Matirjac- şoferul profesionist mort în accidentul cu 3 camioane de la Răducăneni

Daniel, şoferul profesionist care a provocat groaznicul accident cu trei camioane, de la Răducăneni a murit în cabină, după ce a pierdut controlul volanului şi a intrat într-un alt camion.

Un alt camion s-a lovit de cele două.
Un accident groaznic s-a produs marţi în localitatea Răducăneni, pe DN 28, în Iaşi. Două TIR-uri și un camion s-au ciocnit, apoi s-au răsturnat. Cabina camionului care a provocat impactul teribil s-a rupt efectiv în două. Şoferul a murit pe loc.
Daniel Ciprian Matirjac avea 35 de ani şi era din comuna suceveană Zvoriştea. Era căsătorit şi tată al unui băieţel, rămas acum orfan. Un martor a povestit dinamica accidentului, pentru bzi.ro.
"Cel din camion a pierdut controlul în curbă şi a şters puţin primul TIR. Şoferul TIR-ului a încercat să evite impactul şi a tras dreapta de volan. A intrat în porţile mele. Eu aveam pe cineva care lucra în curte, era să-l omoare.
După asta s-a răsturnat camionul şi a intrat direct într-un alt TIR. Şoferul din camion a murit pe loc, cabina s-a desprins şi s-a sudat parcă de TIR. N-a mai avut nimeni ce să-i facă.", e declaraţia omului.
Ceilalţi doi şoferi implicaţi sunt amândoi din Tulcea, unul având 31 de ani, celălalt, 42. Unul dintre ei a fost transportat la spital cu răni foarte grave, dar viaţa nu îi e pusă în pericol. Celălalt a scăpat fără să fie vătămat.

Articole înrudite

Copyright © Tirmagazin.ro. Toate drepturile rezervate.