Logo
Imprimă această pagină

Danemarca. Hoți de motorină români, bătuți și arestați Recomandat

Danemarca. Hoți de motorină români, bătuți și arestați

Doi șoferi profesioniști români și un transportator danez au fost arestați sâmbătă, 10 aprilie 2021, într-o zonă de odihnă din Egtved după o confruntare violentă.

Incientul vine în urma unui lung șir de furturi de motorină din diferite camioane.
Potrivit poliției din sud-estul Iutlandiei, mai mulți transportatori danezi s-au prezentat în piața unde fuseseră văzuți cei doi șoferi români. Un transportator danez a fost acuzat că a lovit unul dintre șoferi cu o bară de fier.
Șoferii conduceau un cap tractor DAF, care ar fi fost folosit pentru un șir de furturi de motorină în ultima vreme. Imaginile mașinii și locația acesteia au fost distribuite prin intermediul Facebook și a determinat mai mulți transportatori și șoferi să acționeze singuri și să conducă spre zona de odihnă pentru a-i confrunta pe români.
Se pare că, deloc surprinzător, capul tractor românesc este echipat cu instrumente de pompare pentru golirea rapidă și eficientă a rezervoarelor de motorină - iar mașina a fost confiscată de poliție.
Cei doi români sunt acuzați de furt de motorină, iar danezul acuzat de agresiune - și toți trei au fost arestați preventiv pentru două săptămâni duminică, 11 aprilie.

Articole înrudite

Copyright © Tirmagazin.ro. Toate drepturile rezervate.