Crimă urmată de sinucidere între minori

Crimă urmată de sinucidere între minori

Doi tineri din judeţul Mureş au fost găsiţi morţi, în noaptea de luni spre marţi, într-o locuinţă din satul Mica, iar anchetatorii merg pe ipoteza unei crime urmate de sinucidere. Tânăra are urme de violenţă în zona gâtului, iar bărbatul s-ar fi spânzurat.


Potrivit biroului de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş, în cursul nopţii, ofiţerul de serviciu din cadrul Poliţiei Municipiului Tîrnăveni a fost anunţat, prin apel 112, despre faptul că într-un imobil din comuna Mica se află o persoană decedată.

”La faţa locului s-a deplasat echipa operativă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş, care, sub coordonarea unui procurorul criminalist, a efectuat cercetarea locului faptei şi a stabilit că în imobil se află decedată o tânără, de 17 ani, care prezenta leziuni la nivelul gâtului. Cu ocazia verificărilor efectuate a fost identificat, într-o anexă a gospodăriei, şi cadavrul unui tânăr de 24 de ani, ce prezenta leziunile specifice ale unei asfixii mecanice prin spânzurare”, a precizat IPJ, într-un comunicat de presă.

Surse din cadrul anchetatorilor au declarat pentru News.ro că între cei doi tineri ar fi izbucnit o ceartă, iar bărbatul ar fi ucis-o pe fată după care s-ar fi spânzurat.

Cercetările sunt continuate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Mureş, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de omor şi ucidere din culpă.

 

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.