Logo
Imprimă această pagină

VIDEO. Cozi uriașe la intrarea în țară. La Nădlac se așteaptă peste 8 ore

VIDEO. Cozi uriașe la intrarea în țară. La Nădlac se așteaptă peste 8 ore

În continuare se înregistrează timpi mari de aşteptare la intrarea în ţară din Ungaria, atât prin PTF Nădlac, cât şi la Nădlac II şi Borş. La PTF Nădlac, timpul de aşteptare estimat este de 480 de minute. Şi pe ieşirea din ţară către Ungaria sunt coloane, dar timpul de aşteptare este mai redus.


Potrivit aplicaţiei Poliţiei de Frontieră, ”Trafic online”, pentru intrarea în ţară, la Nădlac se aşteaptă 480 de minute, la Nădlac II se aşteaptă 150 de minute, iar la Vama Borş timpul de aşteptare este de 180 de minute.

Pentru ieşirea din ţară a autoturismelor se aşteaptă 180 de minute la Nădlac, 30 de minute la Nădlac II şi 40 de minute la Borş.

Şi camioanele aşteaptă, la Nădlac II, 210 minute pentru intrarea în ţară şi 50 de minute pentru ieşire.

Potrivit Poliţiei de Frontieră, la Nădlac sunt deschise 7 artere pentru intrare şi 6 artere pentru ieşire.

”Timpi de aşteptare din cauza anchetei epidemiologice efectuate la intrarea în ţară. Pe sensul de ieşire din România: valori mari de trafic şi verificări amănunţite ale autorităţilor de frontieră ungare”, a precizat Poliţia de Frontieră.

Şi sâmbătă s-au înregistrat mari timpi de aşteptare în vămile de la graniţa cu Ungaria, unii dintre şoferi declanşând un protest spontan.

Pe durata stării de alertă, persoanele care vin în ţară dintr-o călătorie internaţională nu mai sunt obligate să stea două săptămâni în carantină instituţionalizată şi se pot izola la domiciliu, împreună cu familia.

Articole înrudite

Copyright © Tirmagazin.ro. Toate drepturile rezervate.