COMISARUL-ȘEF MARIAN NICULESCU S-A STINS DIN VIAȚĂ Recomandat

COMISARUL-ȘEF MARIAN NICULESCU S-A STINS DIN VIAȚĂ

A trecut în neființă, în seara zilei de 04 aprilie 2020, după o lungă suferință, comisarul-șef în rezervă Marian Niculescu, fost șef al Serviciului Educație Rutieră din cadrul Direcției Rutiere din IGPR.

Marian Niculescu era un fost jurnalist, care a intrat în Poliție în primăvara anului 1990. S-a născut pe 23 iunie 1954, în București, și era absolvent al Facultății de Jurnalism.
Marian Niculescu era împlinit și pe plan personal: avea doi copii, amândoi medici.
"De la începutul activității în cadrul Direcției Poliției Rutiere a fost preocupat de activitatea de prevenire a accidentelor, cu precădere prin intermediul presei scrise. În acest context, a publicat numeroase articole cu tematică rutieră pentru informarea participanților la trafic.
Totodată, a contribuit substanțial la redactarea și tipărirea manualelor școlare de circulație pentru elevii din clasele I- XII.
Concomitent, a participat efectiv la acțiuni de prevenire în stradă, atât în București cât și alături de colegii de la județele din țară.
A fost un coleg sociabil, care a căutat să îi ajute pe cei din jurul său și totodată să își perfecționeze abilitățile de polițist în acest domeniu, ținând o legătură permanentă cu presa.
Foștii colegi din Direcția Rutieră sunt alături de familia îndoliată.", a declarat generalul în rezervă Nicolae Avramescu, fost șef al Direcției Rutiere din IGPR.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.