Logo
Imprimă această pagină

Coliziune între două camioane pe Valea Oltului. Un şofer e mort, altul în stare gravă Recomandat

Coliziune între două camioane pe Valea Oltului. Un şofer e mort, altul în stare gravă

Un accident rutier a fost anunţat joi noaptea, 26 noiembrie, pe Valea Oltului, în judeţul Vâlcea. Pompierii militari au fost solicitaţi să intervină pentru descarcerarea unei persoane.

Update, ora 23:40 Şi ISU Vâlcea a confirmat decesul unuia dintre şoferii implicaţi în accident. „Din nefericire, victima are leziuni incompatibile cu viaţa. În urma accidentului au rezultat două victime, a doua este evaluată de către echipajul Serviciului Judeţean de Ambulanţă. Aceasta este conştientă, cooperantă, în vârstă 31 de ani”, a precizat Cătălin Popescu, purtătorul de cuvânt al ISU Vâlcea. Update, ora 23:28 Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Vâlcea, Cătălin Udrea, a confirmat că traficul pe Valea Oltului a fost blocat total, iar în accident a mai fost implicat şi un autoturism.

Şoferul unuia dintre TIR-uri, cel pentru care a fost nevoie de descarcerare, a decedat, iar celălalt a suferit leziuni grave. „Poliţiştii Serviciului Rutier efectuează cercetarea la faţa locului pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor producerii evenimentului rutier”, a declarat Cătălin Udrea. Update, 23:25 Victima a fost extrasă dintre fiarele contorsionate, au mai anunţat reprezentanţii ISU Vâlcea. 

ŞTIREA INIŢIALĂ - Accidentul rutier a avut loc în localitatea Câineni, pe DN 7 / E 81, unde s-au ciocnit frontal două TIR-uri.
„Pompierii militari intervin cu o autospecială de descarcerare şi o ambulanţă SMURD. Este anunţată o persoană încarcerată”, au transmis iniţial reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Vâlcea. După câteva minute, au precizat că „o victimă este în stop cardio-respirator”. La faţa locului au mai fost trimise un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Vâlcea şi încă o autospecială de descarcerare din cadrul ISU. Ca de fiecare dată, în urma unor astfel de evenimente, traficul între Sibiu şi Vâlcea a fost paralizat. (adevarul.ro)

 

Articole înrudite

Copyright © Tirmagazin.ro. Toate drepturile rezervate.