Cod roșu. Accident cu două microbuze și un autoturism

Cod roșu. Accident cu două microbuze și un autoturism

Un accident rutier în care au fost implicate două microbuze şi un autoturism a avut loc, joi după-amiază, în zona localităţii Topleţ, în judeţul Caraş-Severin, înspre Orşova. 13 persoane au fost implicate în accident, astfel că autorităţile au activat Planul roşu de intervenţie. Două persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, doar una dintre ele fiind transportată la spital.


Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al judeţului Caraş- Severin, accidentul a avut loc pe DN 6, la intrare în localitatea Topleţ, dinspre Orşova.

Conform sursei citate, autovehiculele mergeau în aceeaşi direcţie şi şoferii nu au păstrat distanţa regulamentară în mers.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, apelul la numărul de urgenţe 112 anunţa că un accident rutier a avut loc pe DN 6 şi că sunt implicate 17 persoane.

"La nivelul judeţului nostru, începând cu ora 14:14, a fost activat Planul Roşu de Intervenţie. Astfel, au fost mobilizate pentru intervenţia de urgenţă şi eficientizarea misiunii de salvare echipajul de pompieri militari din cadrul Punctului de Lucru Băile Herculane, o autospecială de descarcerare şi o ambulanţă SMURD din cadrul Detaşamentului de Pompieri Caransebeş, o autospecială transport victime multiple din cadrul Detaşamentului de Pompieri Reşiţa, trei echipaje SAJ şi mai multe echipaje ale Poliţiei. De asemenea, au fost mobilizate forţe din judeţele limitrofe (MH, GJ, HD), de unde au fost deplasate câte o autospecială transport victime multiple”, au transmis reprezentanţii ISU Caraş- Severin.


După sosirea forţelor de intervenţie la locul producerii accidentului, s-a constatat că, în total, au fost implicate 13 persoane, din care doar două au avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind transportate la spital în Orşova.

Astfel, Planul roşu de Intervenţie a fost dezactivat.

Poliţiştii fac cercetări pentru a stabili cu exactitate cum a avut loc accidentul.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.