Logo
Imprimă această pagină

Cinci răniți după ce un tren a lovit un TIR

Cinci răniți după ce un tren a lovit un TIR
 

CFR SA informează că traficul feroviar între staţiile Coldău - Beclean a fost blocat din cauza unui accident între un tir încarcăt cu lemne şi trenul de călători 15850, întregistrat la trecerea la nivel cu calea ferată de la km 23+889, dotată cu semnale acustice şi luminoase, care funcţionau normal în momentul impactului. 

Din primele informaţii primite de la faţa locului, în urma impactului, cinci călători din tren au suferit răni uşoare, şoferul tirului a rămas încarcerat în cabină, iar primul vagon din compunerea trenului a deraiat de ambele osii.

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA informează că traficul feroviar între staţiile Coldău - Beclean pe Someş a fost redeschis la ora 15.35, pe firul I, primul tren care va tranzita această zonă fiind trenul IR 1833, care circulă în relaţia Iaşi – Timişoara Nord. Potrivit purtătorului de cuvânt al CFR SA, Oana Brânzan, pentru eliberarea gabaritului şi redeschiderea circulaţiei pe firul I, SRCF Cluj a acţionat în zona trecerii la nivel cu o echipă de peste 50 de angajaţi de la divizia Linii, care au intervenit cu utilaje de mica mecanizare şi motostivuitoare pentru ridicarea şi scoaterea materialului lemnos răsturnat pe liniile de cale ferată.


"Personalul feroviar continua operaţiunile de intervenţie şi pe firul II, unde se acţionează pentru ridicarea şi repunerea pe şină a vagonului deraiat cu o macara de mare tonaj, astfel încât traficul feroviar să fie reluat şi pe firul II în condiţii de siguranţă. Vă reamintim că circulaţia trenurilor a fost închisă temporar pe raza localităţii Beclean, după ce un tir care transporta material lemnos a fost lovit de un tren de pasageri la trecerea la nivel de la km 23+889, unde instalaţia de semnalizare acustică şi luminoasă funcţiona normal în momentul impactului. Compania Naţională de Căi Ferate CFR S.A. cere scuze călătorilor pentru disconfortul creat de acest accident şi îi asigură că toate intervenţiile desfăşurate la faţa locului au avut drept scop reluarea traficului feroviar în condiţii de siguranţă", încheie Oana Brânzan.

 

EVZVezi acum oferta!
CFR SA informează că traficul feroviar între staţiile Coldău - Beclean pe Someş este blocat, la această oră (14:10), din cauza unui accident între un tir încarcăt cu lemne şi trenul de călători 15850, întregistrat la trecerea la nivel cu calea ferată de la km 23+889, dotată cu semnale acustice şi luminoase, care funcţionau normal în momentul impactului. Din primele informaţii primite de la faţa locului, în urma impactului, cinci călători din tren au suferit răni uşoare, şoferul tirului a rămas încarcerat în cabină, iar primul vagon din compunerea trenului a deraiat de ambele osii.

Articole înrudite

Copyright © Tirmagazin.ro. Toate drepturile rezervate.