Logo
Imprimă această pagină

CELE CINCI „GADGET”-URI CARE NU POT LIPSI DIN CABINA UNUI ȘOFER

CELE CINCI „GADGET”-URI CARE NU POT LIPSI DIN CABINA UNUI ȘOFER

Condusul camioanelor comerciale impune o combinație specială de îndemânare, atenție la ceea ce se petrece în jur și, poate cel mai important, răbdare și pregătire.

Este o muncă dificilă desfășurată în cele mai dure condiții, care implică moduri diverse de conducere, amplificate și de schimbarea vremii. Aceasta din urmă nu poate fi controlată de șoferi. Ceea ce conducătorii auto pot controla, totuși, sunt „uneltele” pe care le aduc cu ei pentru a-și face mai ușoară fiecare călătorie.
Pe lângă elementele de bază, cum ar fi îmbrăcămintea de schimb sau ochelarii de soare, echipamentul tehnic suplimentar este vital pentru îmbunătățirea confortului și asigurarea siguranței șoferului. Portalul trucks.com prezintă care sunt cele cinci gadget-uri esențiale pe care trebuie să le aibă fiecare șofer de camion înainte de a se „întinde” la drum.

1.Dispozitiv GPS
Cei de la trucks.com recomandă ca acestea să fie de la Garmin, să aibă un ecran mare de 7 inchi, care să poată funcționa atât orizontal cât și vertical.

2.Mașina de făcut cafea
Trebuie să fie rezistentă la impact, deoarece în cabină fiecare centimetru este important și riscul ca dispozitivul să cadă este destul de ridicat. Evitați sticla în compoziția mașinăriei de cafea.

3.Frigiderul portabil
Trebuie să poată depozita atât alimente congelate, dar să și păstreze o perioadă cât mai îndelungată alimente care au fost desfăcute din ambalaj.

4.Camere de bord
Sunt foarte importante pentru a putea fi „martorii” unor accidente în care, din nefericire, ați putea fi implicați.

5.Stația de putere
E important să aibă cât mai multe intrări și ieșiri și să alimenteze dispozitive precum telefonul sau televizorul.

Articole înrudite

Copyright © Tirmagazin.ro. Toate drepturile rezervate.