Campionul lumii la skandenberg a murit într-un accident cu un TIR Recomandat

Campionul lumii la skandenberg a murit într-un accident cu un TIR

Andriy Pushkar (32 de ani), cel care a reuşit să cucerească de 6 ori, record al competiţiei, titlul mondial la World Armwrestling Championship, a murit într-un accident cu un camion.

Andriy Pushkar

Evenimentul a avut loc, miercuri după-amiază, pe o şosea din regiunea ucrainiană Rivne, pe autostrada Kiev-Chop. Andriy călătorea împreună cu un prieten, şi el sportiv, Oleh Zhokh 26 de ani, în maşina condusă de tatăl acestuia din urmă, un ucrainean în vârstă de 50 de ani.
Şoferul autoturismului Citroen a pierdut controlul volanului şi a intrat pe contrasens, izbindu-se frontal de un TIR. Andriy Pushkar a murit pe loc, la fel şi şoferul maşinii. Cel de-al treilea pasager a fost dus la spital în comă, cu răni foart grave.
Născut în august 1986, şi a cucerit de 6 orei titlul mondial la skandenberg la seniori, de alte 4 ori la juniori. Andriy era căsătorit şi tată al unui băieţel de nici doi ani.
Miercuri, el mergea spre aeroportul din Kiev, de unde urma să zboare spre Polonia. Pe 16 noiembrie trebuia să participe la cel mai puternic concurs de skandemberg al anului, Vendetta ALL STARS - Armfight #50 series.
Concursul se va ţine în memoria lui şi a fost redenumit: "Ultima luptă a lui Pushkar".

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.