Logo
Imprimă această pagină

Camioanele care trec astăzi podul peste Dunăre în sensul Giurgiu – Ruse NU sunt scutite de tariful de trecere

Camioanele care trec astăzi podul peste Dunăre în sensul Giurgiu – Ruse NU sunt scutite de tariful de trecere

Autoturismele care trec joi podul peste Dunăre în sensul Giurgiu – Ruse nu achită tariful de trecere, anunţă Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).


CNAIR anunţă că sunt vizate doar vehiculele rutiere de transport persoane cu cel mult 8+1 locuri pe scaune, inclusiv conducătorul auto.

”Reamintim conducătorilor auto că mâine, 20.06.2019, vehiculele rutiere de transport persoane cu cel mult 8+1 locuri pe scaune, inclusiv conducătorul auto (autoturisme), care trec podul peste Dunăre în sensul Giurgiu – Ruse, vor fi scutite de achitarea tarifului de trecere”, informează Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere, într-un comunicat remis miercuri MEDIAFAX.

Vehiculele pot circula gratuit deoarece data de 20 iunie este considerată ”Ziua Podului”.

 

”Acest lucru este posibil fiindcă data de 20 iunie a fiecarui an este considerată „Ziua Podului”, în care autoturismele pot trece fără achitarea tarifului, în conformitate cu prevederile punctului 42 din Anexa numărul 3 Tarife de trecere pentru utilizarea podului peste Dunăre în sensul Giurgiu – Ruse a Ordinului MT nr. 1836/2018”, mai anunţă Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere.

Articole înrudite

Copyright © Tirmagazin.ro. Toate drepturile rezervate.