Logo
Imprimă această pagină

BREAKING NEWS. Accident grav în Ialomiţa după ce un un CAMION şi un microbuz s-au ciocnit - 10 persoane au murit

BREAKING NEWS. Accident grav în Ialomiţa după ce un un CAMION şi un microbuz s-au ciocnit - 10 persoane au murit

Zece persoane au murit şi alte opt au fost rănite după ce un autotren şi un microbuz s-au ciocnit sâmbătă dimineaţă, în judeţul Ialomiţa, între Slobozia şi Urziceni, a anunţat Raed Arafat, şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă. Iniţial erau 9 persoane decedate, însă ulterior, a murit şi unul dintre răniţi, aflat în stare gravă.

 Din primele informaţii, rezultă că şoferul autotrenului a intrat pe contrasens. Prntre persoanele decedate, se află unul dintre şoferi.

Răniţii au fost duşi la spitale din Slobozia şi din Bucureşti. Una dintre victimele accidentului produs sâmbătă dimineaţă în judeţul Ialomiţa este adusă cu elicopterul la Bucureşti. Celelalte victime transportate la spitale din Capitală au suferit rupturi de splină, politraumatisme, plăgi faciale şi fracturi, conform datelor prezentate de către ministrul Sănătăţii Sorina Pintea.


UPDATE - Ministrul Sănătăţii Sorina Pintea a declarat la Antena 3 că o femeie de 42 de ani, internată la Spitalul Bagdasar - Arseni din Capitală a fost supusă unei operaţii pentru ruptură de splină, fiind în prezent internată în secţia de Chirurgie.

La acelaşi spital se află şi o femeie de 30 de ani,stabilă hemodinamic, care este internată la Secţia de chirurgie plastică, întrucât are o plagă facială.

Articole înrudite

Copyright © Tirmagazin.ro. Toate drepturile rezervate.