Logo
Imprimă această pagină

Belgia: Șofer profesionist român, scos din cabina făcută praf Recomandat

Belgia: Șofer profesionist român, scos din cabina făcută praf

Un șofer profesionist român a scăpat cu viață dintr-un teribil accident care a avut loc în Belgia, când a intrat într-un camion oprit în fața lui într-un blocaj de trafic.

În ceața de marți dimineață, în capătul unui blocaj rutier pe E403, un camionagiu român a intrat într-o mașină și un alt camion. Angajat de binecunoscuta companie britanică de transport Eddie Stobart, românul a observat prea târziu un blocaj de trafic care s-a format în prealabil lucrărilor care se desfășurau la mai mult de 1.500 de metri distanță.
"Am fost surprins când am văzut brusc stopurile unui camion.", spune românul, citat de hln.be. "Era puțin loc de frânat. Mai întâi am lovit o mașină pe banda stângă, apoi m-am lovit de camion, pe banda dreaptă."
Șoferul camionului lovit a văzut pericolul în oglinzile retrovizoare. "Am observat cum camionul a venit mult prea repede.", spune bărbatul din Hainaut. "Într-un reflex, m-am deplasat spre dreapta pentru a crea cât mai mult spațiu liber posibil. Dar, în cele din urmă, camionul meu a fost oricum blocat.
Cabina mașinii din spate a fost complet ruptă. Numai scaunul șoferului este mai mult sau mai puțin conservat. Tipul acela trebuie să-i mulțumească îngerului său păzitor, în genunchi. A avut mai mult decât un mare noroc."
Mărturia șoferului român de camion scăpat viu din cabina strivită în alt camion, în Belgia, e cutremurătoare. "Puțin loc să mai frânez!", a spus românul care și-a văzut moartea cu ochii.
Din cauza accidentului, banda dreaptă a fost blocată pentru o vreme, până când ambele camioane au fost ridicate.

Articole înrudite

Copyright © Tirmagazin.ro. Toate drepturile rezervate.