Logo
Imprimă această pagină

Bătrână de 94 de ani, călcată de camion. Șoferul și-a continuat cursa Recomandat

Bătrână de 94 de ani, călcată de camion. Șoferul și-a continuat cursa

O bătrână în vârstă de 94 de ani a murit călcată de un vehicul greu la semafoarele temporare de pe DN 17, la Ilișești, unde se lucrează pentru stabilizarea prăbușirii pe verticală a carosabilului. Accidentul s-a produs miercuri, în jurul orei 12.00, după un scenariu ca-n filmele de groază.

Femeia în vârstă de 94 de ani se deplasa pe marginea drumului, în zona bisericii vechi din Ilișești, unde mașinile staționau în coloană, la semafor. Aceasta a ajuns la un moment dat în dreptul unui vehicul greu, a trecut pe lângă el, iar când a ajuns în dreptul cabinei a făcut un pas la stânga, spre cabină. Având unghiul mort, șoferul a pus în mișcare ansamblul de vehicule, la schimbarea semaforului, fără a avea cum să o vadă pe biata vârstnică. Bătrâna a fost prinsă sub roata din dreapta-față. Șoferul vehiculului greu, din Sălaj, nici măcar nu și-a dat seama că a călcat un om. El a rulat o bună perioadă, după care a oprit, în urma semnalizărilor pe care le-a primit de la ceilalți participanți la trafic, care au sesizat că s-a produs o tragedie.

O ambulanță ajunsă la fața locului a constatat că bătrâna de 94 de ani avea încă semne vitale. A fost urcată în ambulanță și dusă la Unitatea de Primiri Urgențe Suceava, însă în scurt timp s-a constatat decesul. (monitorulsv.ro)

Articole înrudite

Copyright © Tirmagazin.ro. Toate drepturile rezervate.