Autobuz blocat pe un drum judeţean din cauza viscolului; pompierii intervin pentru preluarea pasagerilor

Autobuz blocat pe un drum judeţean din cauza viscolului; pompierii intervin pentru preluarea pasagerilor

Un autobuz cu mai mulţi pasageri a rămas blocat, marţi dimineaţa, din cauza viscolului, pe un drum judeţean din localitatea Milcov, iar pompierii intervin pentru preluarea pasagerilor, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de urgenţă (ISU) Olt, Alin Băsăşteanu.

"Pompierii Detaşamentului Slatina, cu o autospecială pentru transport personal şi victime multiple (ATPVM) şi un autocamion de intervenţie, acţionează pe DJ 546 D, între localităţile Milcovu din Deal şi Ulmi, la un autobuz blocat din cauza viscolului. Echipajul ATPVM a preluat şapte persoane, trei femei şi patru bărbaţi, care vor fi transportate către municipiul Slatina", a anunţat Băsăşteanu.

Mai multe tronsoane de drumuri din judeţul Olt sunt închise circulaţiei, marţi dimineaţa, din cauza viscolului, a adăugat Alin Băsăşteanu.

Tronsoanele de drum judeţean închise circulaţiei sunt: DJ 641, pe tronsonul Caracal-Cezieni, DJ 653 - Crăciunei-Stoicăneşti, DJ 679 - Văleni-Mihaieşti, DJ 546 A - Văleni-Stoicăneşti, DJ 546 B - Potcoava-Movileni, DJ 703 - Tufeni-limita cu judeţul Teleorman.

Pe tronsoanele de drum menţionate se intervine pentru deblocare

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.