Logo
Imprimă această pagină

Austria. Șofer profesionist român beat a parcat camionul într-o stație de autobuz și s-a culcat cu capul pe volan Recomandat

Austria. Șofer profesionist român beat a parcat camionul într-o stație de autobuz și s-a culcat cu capul pe volan

Poliția din Austria Superioară a primit, în noaptea sâmbătă spre duminică, un apel de urgență prin care se semnala că un camion e parcat într-o stație de autobuz și semiremorca e un metru și jumătate pe carosabil, nesemnalizată, scrie portalul de știri Salzburg 24.

Pentru că și-a parcat semiremorca în Treubach (Braunau) fără să respecte vreo regulă de siguranță, polițiștii au trebuit să trezească un camionagiu care a fost găsit dormind pe scaunul șoferului. Testul de alcool a arătat 2,34 alcool la mie. La ora 3.45, poliția a trezit un șofer care își parcase camionul într-o stație de autobuz. Remorca autovehiculului era ieșită la aproximativ un metru și jumătate pe drum și nu era semnalizată luminos. Șoferul român, în vârstă de 48 de ani, a fost lăsat fără permisul de conducere și nu mai are voie să se urce la volan, urmând să fie stabilită ulterior perioada suspendării dreptului de a conduce.

 

Articole înrudite

Copyright © Tirmagazin.ro. Toate drepturile rezervate.