AUSTRIA. O mașină cu 4 români a izbit frontal un camion după o depășire neregulamentară

AUSTRIA. O mașină cu 4 români a izbit frontal un camion după o depășire neregulamentară

Patru români au fost scoși dintr-un Audi, distrus după impactul frontal cu un camion, în Austria. Șoferul autoturismului are 23 de ani și, conform primelor investigații, a făcut o depășire neregulamentară. Motorul autoturismului Audi a sărit de pe șasiu, în urma impactului cu TIR-ul.

Luni, 28 septembrie, în jurul orei 15.30, un român în vârstă de 23 de ani, aflat la volanul unui Audi break, conducea între Pfaffstaett și Mattighofen, două localități situate în districtul Braunau am Inn, din regiunea Austria Superioară. În mașină erau alte trei persoane: un bărbat de 44 de ani, un tânăr de 21 de ani și unul de 20 de ani, toți trei cetățeni români, scrie observatornews.ro, care citează presa austriacă.

 Din direcție opusă circula un camion, condus de un șofer de 60 de ani. Românul a depășit în viteză o mașină și s-a izbit frontal de TIR-ul, care circula regulamentar. Impactul a fost atât de violent încât blocul motor al mașinii Audi a sărit de pe șasiu.

Toți cei patru români au fost transportați la spital, neștiindu-se momentan starea în care se află. Șoferul camionului nu a suferit răni grave.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.