Logo
Imprimă această pagină

AUSTRIA Cinci grav răniți după ce o dubiță a lovit camionul unui șofer român Recomandat

AUSTRIA Cinci grav răniți după ce o dubiță a lovit camionul unui șofer român

Un șofer român de TIR a fost implicat într-un accident grav de circulație, în Austria, soldat cu cinci răniți, din care unul foarte grav. În urma evenimentului nefericit, șoseaua Packer Strasse B70 a fost închisă mai bine de 5 ore.

Un bărbat de 39 de ani se zbate între viață și moarte, în urma accidentului grav petrecut luni după-amiază, pe șoseaua care leagă orașele Graz de Villach. Potrivit poliției, un slovac în vârstă de 37 de ani își conducea camioneta pe Packer Strsse (B70) în Durrenmoos când, din motive necunoscute, a virat la stânga peste linia de demarcație a benzilor. Mai întâi, duba a lovit un camion condus de un român de 61 de ani, apoi s-a ciocnit lateral cu mașina condusă de o tânără de 23 de ani. Ultimul impact a fost unul frontal cu mașina condusă de un austriac de 39 de ani.

Românul a mers la spital pentru investigații

În urma impactului, bărbatul de 39 de ani a rămas încarcerat și a fost scos din vehicul abia când au sosit serviciile de urgență. El a fost dus la clinica Klagenfurt cu elicopterul de salvare iar acum se zbate între viață și moarte.

Tânăra de 23 de ani și pasagerul ei în vârstă de 62 de ani, ambii din districtul Wolfsberg, au fost răniți ușor și duși la Spitalul de Stat Wolfsberg. Slovacul a fost și el rănit ușor și dus la spitalul de accidente din Klagenfurt, unde șoferul român de camion a mers și el pentru a fi examinat independent.

Testele de alcool prelevate de polițiști au fost negative. Toate vehiculele au fost imobilizate.

Șoseaua B70 a fost închisă timp de cinci ore, în timpul investigațiilor și a lucrărilor de curățare, scrie stiridiaspora.ro

Articole înrudite

Copyright © Tirmagazin.ro. Toate drepturile rezervate.