Logo
Imprimă această pagină

Au blocat complet traficul. Manifestau împotriva corupției

Au blocat complet traficul. Manifestau împotriva corupției

Aproximativ 100 de persoane au protestat, miercuri, în faţa Prefecturii din judeţul Braşov, faţă de modificările aduse Codului Penal.

Un protestatar a fost ridicat de jandarmi de la protestele de miercuri seară, din Braşov, acesta fiind amendat cu 3.000 de lei, pentru că ar fi împiedicat forţele de ordine să intervină, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Aproximativ 100 de persoane au protestat, miercuri, în faţa Prefecturii din judeţul Braşov, faţă de modificările aduse Codului Penal, fiind înregistrat şi un incident. Un bărbat a fost amendat de jandarmi.

 

„O persoană a fost ridicată în vederea sancţionării pentru împiedicarea organelor de ordine publică în exercitarea atribuţiunilor de serviciu, în ceea ce priveşte luarea măsurilor necesare pentru menţinerea ori restabilirea ordinii publice, cu minimul prevăzut de lege pentru fapta săvârşită, 3000 de lei", a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Cristinel Roşu, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Braşov.

Protestul de la Braşov a fost, la început, unul inedit, manifestanţii traversând, de câteva sute de ori, o stradă din faţa Prefecturii din oraş.

La ora transmiterii acestei ştiri, protestarii au plecat în marş pe Bulevardul Victoriei, din Braşov.

Ştirea iniţială:

Traficul rutier a fost blocat, miercuri, în centrul Braşovului, de aproximativ 100 de persoane, care au protestat într-un mod inedit faţă de modificările aduse Codului Penal, traversând strada de sute de ori pe o trecere de pietoni.

Aproximativ 100 de braşoveni au traversat de câteva sute de ori o stradă din zona Prefecturii, pentru a protesta împotriva modificărilor aduse Codului Penal. Zeci de maşini au stat blocate în trafic timp de aproape 30 de minute.

Cei care au protestat au scandat „Nu vrem să fim o naţie de hoţi”, „Ce vrem noi e şi pentru voi” sau „Uniţi salvăm toată România”.

Oamenii au avut steaguri şi pancarte pe care au scris mesaje antiguvernamentale.

La finalul protestului, şoferii din trafic i-au aplaudat pe manifestanţi.

 

Articole înrudite

Copyright © Tirmagazin.ro. Toate drepturile rezervate.