Logo
Imprimă această pagină

Asocierea Dumava-Gamida - document constatator primar negativ de la CNAIR Recomandat

Asocierea Dumava-Gamida - document constatator primar negativ de la CNAIR

Asocierea de firme de marcaj rutier Dumava Semnalizare SRL - Gamida Euromark SRL a primit penalități și document constatator primar negativ de la CNAIR pentru executarea necorespunzătoare și cu mare întârziere a marcajelor rutiere de pe raza DRDP Craiova.

"Către TIR Magazin
Ref.: Lucrări de marcaje rutiere pe raza DRDP Craiova
Urmare a adresei dumneavoastră nr.320/17.11.2022, înregistrată la DRDP Craiova cu nr. 35489/21.11.2022, prin care solicitați informații cu privire la marcajele rutiere executate în baza Acordului-Cadru de "Lucrări de marcaje rutiere prefabricate termoplastic la cald, covoare antiderapante și materiale plastice aplicate la cald (spray) pe rețeaua de autostrăzi și drumuri naționale - Lot DRDP Craiova", vă comunicăm următoarele:
- Asocierea SC Gamida Euromark SRL - Dumava Semnalizare SRL a semnat un Acord-Cadru cu CNAIR SA în data de 17.02.2022.
- DRDP Craiova, în baza Acordului-Cadru încheiat de CNAIR SA, a încheiat un contract subsecvent cu asocierea mai sus menționată în data de 24.05.2022, cu termen de finalizare în data de 31.08.2022.
- La momentul începerii anului școlar, în data de 05.09.2022, marcajele monocolor și antiderapante în dreptul unităților de învățământ erau finalizate în proporție de 28%.
- Contractul subsecvent încheiat cu asocierea a fost finalizat cu o întârziere de 43 de zile, totodată menționăm faptul că prestatorul a fost notificat că se află în întârziere și că are obligația de a finaliza trecerile de pietoni până la începerea anului școlar, fapte ce au dus la penalizarea financiară a asocierii și la emiterea documentului constatator primar negativ.
Director Regional, Călin Cosmin Petruț", se spune în adresa din partea DRDP Craiova pe care am primit-o la redacție pe data de 23 noiembrie 2022.

Așteptăm răspunsul și de la DRDP București, unde asocierea Dumava Semnalizare - Euro Construct Trading 98 nu a executat nimic din cele trei contracte subsecvente de marcaj rutier atribuite. Asocierea a primit notificarea de reziliere a contractului subsecvent la începutul lunii noiembrie 2022. Conform clauzelor din contractele de marcaj ale CNAIR, rezilierea contractului subsecvent s-a produs în mod automat la zece zile de la trimiterea notificării de reziliere.


Browserul pe care îl folosiți nu are un plugin pentru redarea fișierelor PDF.
În acest caz, puteți da click aici pentru a descărca documentul PDF.



CAMION FEST OCTOMBRIE 2022


TRANSPORTATORI ÎN CONSTRUCȚII E06

Articole înrudite

Copyright © Tirmagazin.ro. Toate drepturile rezervate.