Logo
Imprimă această pagină

Ascunși printre frigidere, 100 de oameni au încercat să treacă ilegal în Ungaria Recomandat

Ascunși printre frigidere, 100 de oameni au încercat să treacă ilegal în Ungaria

Peste 100 de cetăţeni din Turcia, Sri Lanka, Bangladesh, India, Pakistan şi Nepal care încercau să treacă ilegal frontiera în Ungaria ascunşi în două automarfare încărcate cu folie şi frigidere şi într-un autoturism au fost depistaţi de poliţiştii de frontieră.

Potrivit unui comunicat transmis sâmbătă de Poliţia de Frontieră Română, în ultimele 24 de ore, la punctele de trecere a frontierei Nădlac şi Nădlac II din judeţul Arad poliţiştii de frontieră au controlat două ansambluri rutiere înmatriculate în România şi, respectiv, Bulgaria, conduse de un cetăţean român şi un bulgar şi un autoturism condus de un cetăţean român. Şoferii automarfarelor transportau, conform documentelor de însoţire a mărfii, folie şi frigidere pentru societăţi comerciale din Germania şi Italia, iar şoferul autoturismului se deplasa neînsoţit pe ruta România-Germania.

În urma verificării mijloacelor de transport au fost descoperiţi, ascunşi în semiremorci şi în portbagajul autoturismului, o sută patru cetăţeni străini.

Articole înrudite

Copyright © Tirmagazin.ro. Toate drepturile rezervate.