Logo
Imprimă această pagină

VIDEO. Antena 3: Primele imagini cu fetița călcată de un camion, sub ochii tatălui ei Recomandat

VIDEO. Antena 3: Primele imagini cu fetița călcată de un camion, sub ochii tatălui ei

Antena 3 a prezentat imagini cu tragicul accident de la Răcari, judeţul Dâmboviţa, în care o fetiţă de 11 ani şi-a pierdut viaţa pe trecerea de pietoni. Imagini cu un puternic impact emoţional.

Imaginile au fost surprinse de camera de pe bordul tirului care a lovit-o. Pe filmare se poate vedea cum o mașină le acordă prioritate, iar fata o ia la fugă, direct in fața mașinii de mare tonaj.
Tatăl copilei aleargă disperat să o salveze însă șoferul nu reușește să frâneze la timp și îi lovește pe amândoi.
Din nefericire, în urma accidentului, fetiţa a murit pe loc, iar tatăl a fost rănit şi se afla la spital, în stare de șoc.
Fetița mergea la școală alături de tatăl ei
Tragedia s-a produs pe DN 71, în oraşul Răcari, chiar pe o trecere de pietoni. Fetiţa de 11 ani era dusă la şcoală de tatăl ei, un bărbat de 39 de ani.
La un moment dat, în timp ce încercau să traverseze, cei doi au fost surprinşi şi loviţi de un TIR condus de un cetăţean polonez în vârstă de 42 de ani.
Fetiţa a fost lovită în plin, iar rănile au fost atât de grave încât copila a murit pe loc, în timp ce tatăl ei a fost rănit şi a ajuns de urgenţă la spital.
Martori la cumplitul accident, mai mulţi oameni aflaţi în zonă au sunat imediat la numărul unic de urgenţă 112.
La locul accidentului s-a depasat un echipaj SMURD, dar şi pompierii de la Descarcerare. Din nefericire, medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa fetiţei.
Poliţiştii rutieri din Răcari, Dâmboviţa au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă pe numele şoferului polonez şi continuă cercetările pentru a stabili dacă cei doi au fost loviţi pe trecerea de pietoni sau au traversat prin loc nepermis.

Filmul AICI

 

Articole înrudite

Copyright © Tirmagazin.ro. Toate drepturile rezervate.