Logo
Imprimă această pagină

Anglia. Șofer profesionist român - 2 ani și 7 luni închisoare pentru trafic de migranți Recomandat

Anglia. Șofer profesionist român - 2 ani și 7 luni închisoare pentru trafic de migranți

Un șofer profesionist român de 35 de ani, din Tulcea, a fost condamnat la doi ani și șapte luni de închisoare, în Anglia, pentru implicarea sa în traficul de migranți.

Marius a fost prins pe 1 octombrie 2020, în apropiere de portul din Dover, când se pregătea să se îmbarce pe un feribot cu destinația Calais, Franța.
Conform UKNIP, românul a fost prins având patru migranți în camion, migranți care intenționau să intre ilegal în Franța.
Românul transporta două persoane din Bangladesh și câte una din Egipt și din India.
Deși și-a recunoscut faptele, Marius Halmaghe a primit o pedeapsă aspră, doi ani și șapte luni de închisoare.
Magistrații care au dat sentința au precizat că s-a stabilit o astfel de pedeapsă tocmai pentru că nu a fost vorba doar despre implicarea în traficul de migranți ci și despre punerea în pericol a vieții celor patru migranți care erau transportați în condiții necorespunzătooare.
Ulterior, într-un caz separat, alți doi români au fost prinși transportând cinci migranți care intenționau să treacă ilegal din Marea Britanie în Franța. Mihai Postolache, de 24 de ani, și iubita lui, Roxana Stan, tot de 24 de ani, își așteaptă acum pedepsele pentru implicarea în traficul de migranți.

Articole înrudite

Copyright © Tirmagazin.ro. Toate drepturile rezervate.