Anglia. 8 ani de închisoare pentru un șofer profesionist prins cu 21 de kilograme de cocaină Recomandat

Anglia. 8 ani de închisoare pentru un șofer profesionist prins cu 21 de kilograme de cocaină

Judecătorii de la Curtea Coroanei din Portsmouth l-au condamnat la 8 ani de închisoare pe un șofer profesionist român pentru infracțiunea de trafic de droguri.

Ghiorghiţă Hapău, de 42 de ani, este un fost sergent în armata română și a fost prins când voia să introducă 21 de kilograme de cocaină în Anglia.
Hapău a fost prins pe 29 aprilie, pe un feribot care plecase din Le Havre, Franţa, cu destinaţia Portsmouth, Anglia.
Conform The News Online, Hapău transporta un camion de marfă pentru un producător italian, dar, în urma unei acţiuni puse la cale de serviciile de securitate britanice, în camionul românului au fost descoperite cele 21 de kilograme de cocaină.
Marfa era estimată la aproape 1,7 milioane de lire sterline. În momentul în care a fost pus în faţa faptului împlinit, Hapău a spus: "Am făcut o greşeală".
Hapău şi avocatul său au încercat să-i impresioneze pe judecători cu situaţia extrem de dificilă în care se află românul.
S-a mizat pe ideea că Hapău a fost obligat să joace rolul de cărăuş, este singurul care îşi întreţine familia, iar fiicele lui ar suferi un şoc în cazul unei condamnări.
Hapău şi avocatul său nu au reuşit să-i impresioneze pe judecători care l-au condamnat pe român la opt ani de închisoare.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.