Andreea Bănică susține că s-a bătut cu un șofer de camion. „Mi-a învinețit piciorul” Recomandat

Andreea Bănică susține că s-a bătut cu un șofer de camion. „Mi-a învinețit piciorul”

 

Andreea Bănică a recunoscut că s-a bătut în trafic cu un șofer de TIR și a povestit în detaliu cum s-a produs incidentul, pe care îl consideră o amintire stânjenitoare.


Artista a povestit de curând într-un interviu o întâmplare neașteptată din viața sa. 

Întâmplarea a avut loc în urmă cu mai mulți ani, când artista tocmai se despărțise de colega sa din trupa Blondy, Cristina Rus, și se afla pe drumul spre un concert. Vedeta a recunoscut că gestul său de a reacționa violent nu îi face cinste, însă a remarcat faptul că atitudinea bărbatului a fost una complet nepotrivită, mai cu seamă că a rănit-o pe cântăreață la nivelul piciorului. Dincolo de situația stânjenitoare și îngrijorătoare în același timp, Andreea a povestit și partea ușor amuzantă a întâmplării.

Cu foarte mulți ani în urmă, pe când mă despărțisem de Cristina, am plecat la un concert departe și m-am bătut cu un tirist. Urât din partea mea, dar din partea lui și mai urât, pentru că venea super supărat să dea într-o femeie, eu pe atunci o copilă, femeie în devenire. Am amintiri de genul acesta că na, oamenii sunt diferiți și bărbații, uneori, ne tratează ca și când am fi bărbați și vor să se bată cu noi de la egal la egal. Mi se pare stânjenitor, pentru un bărbat, să vrei să dai într-o femeie. Dar se întâmplă. Cred că toți și toate am pățit, a povestit pentru unica.ro.

Banica a spus că lovitura primită de la șofer a lăsat urme pe piciorul său. Astfel, artista a fost nevoită să mascheze incidentul cu ajutorul machiajului în timpul concertului. Din păcate, ploaia i-a stricat planurile și astfel vedeta a ajuns să își expună piciorul rănit pe scenă. 

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.