Ambulanță lovită de un TIR în timp ce transporta victimele unui alt accident la spital

Ambulanță lovită de un TIR în timp ce transporta victimele unui alt accident la spital

Vineri la amiază, un autoturism de teren s-a răsturnat în care se aflau doi bărbati, cetățeni străini, cu vârste de 27 și 28 de ani, pe Valea Lotrioarei. Ei au suferit vătămări corporale, necesitând transportul la spital.

Pe drum, în timp ce se deplasa către Sibiu, pe DN7, în localitatea Boița, autospeciala SAJ a fost implicată într-un alt accident rutier, fiind lovită de un TIR

“Un echipaj SMURD din cadrul ISU Sibiu a intervenit de urgență în zona Valea Lotrioarei pentru acordarea asistenței medicale pentru două victime, bărbați, conștienți, răniți în urma răsturnării cu autoturism de teren. Amândouă victime au primit îngrijiri medicale și una dintre ele a fost transportată la UPU Sibiu cu traumatism cranio-cerebral și traumatism toracic. Ambele victime sunt cetățeni elvețieni”, a transmis imediat după accident ISU Sibiu.

Însă, în timp ce ambulaţa se deplasa spre spitalul de la Sibiu, pe DN 7, fost lovită de un TIR, de capul tractor mai exact. Conducătorul auto nu adaptase viteza într-o curbă, a intrat pe contrasens şi a lovit ambulanţa. O altă ambulanţă a intervenit la locul accidentului, pentru a continua drumul răniţilor spre spital. În urma impactului, pacienţii nu au suferit răni grave.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.