Logo
Imprimă această pagină

Accident pe Autostrada spre Pitești: un camion a lovit o autoutilitară Recomandat

Accident pe Autostrada spre Pitești: un camion a lovit o autoutilitară

Traficul s-a desfăşurat îngreunat, pe banda de urgenţă, după ce pe A1 Bucureşti-Piteşti, la kilometrul 43, pe sensul de mers spre capitală a avut loc un accident rutier în care au fost implicate un TIR şi o autoutilitară.

"ISU Giurgiu a fost solicitat să intervină în această dimineaţă pe A1 Bucureşti-Piteşti, la kilometrul 43, pe sensul de mers spre capitală, în urma producerii unui accident rutier în care au fost implicate o autoutilitară şi un autotren în care se aflau doar conducătorii auto. La faţa locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detaşamentului Bolintin Deal, cu o descarcerare, o autospecială de stingere, dotată cu modul de descarcerare, şi o ambulanţă SMURD. Şoferul autoutilitarei, un bărbat în vârstă de 64 de ani, a fost preluat de paramedici şi a primit îngrijiri medicale la faţa locului", a declarat miercuri, presei, purtătoarea de cuvânt a ISU Giurgiu, Nicoleta Beianu.

Pompierii acţionează pentru asigurarea măsurilor PSI, deconectarea bornelor de la bateria autoutilitarei şi sablarea părţii carosabile.

Articole înrudite

Copyright © Tirmagazin.ro. Toate drepturile rezervate.